Digilehti
Fillari-lehden digiversiosta on nyt tarjolla myös HTML5-muotoinen versio, joka tarkoittaa sitä että se on käytettävissä mobiililaitteilla myös ilman apuohjelman latausta. Kokeile uutta versiota täällä http://www.lehtiluukku.fi/lehti/fillari/7-2013/39757.html
 
Fillari-lehden kestotilaajat pääsevät nyt lukemaan Fillarin vanhojen numeroiden digiversioita ilmaiseksi internetissä. Palvelu toimii osoitteessa www.lehtiluukku.fi , josta on jo pitkään saanut ostaa Fillarin vanhoja numeroita digimuodossa.

Jotta pääset lukemaan Fillarin aikaisempia numeroita, sinun tulee rekisteröityä Lehtiluukun käyttäjäksi. Ilmainen lukuoikeus edellyttää kuusinumeroisen tilaajatunnuksen käyttöä kirjautumisen yhteydessä. Tilaajatunnus löytyy lehden takakannesta osoitetietojen yhteydestä. Ilmainen lukuoikeus koskee siis vain kestotilaajia.

Rekisteröityminen sujuu näin:
1) Mene osoitteeseen www.lehtiluukku.fi
2) Valitse yläreunan "Valitse lehti" -valikosta Fillari-lehti.
3) Klikkaa painiketta "Lue tilaajatunnuksella"
4) Täytä "Uusi käyttäjä" -osion tiedot ja klikkaa "Lähetä"-painiketta.
5) Saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen hetken kuluttua salasanan, jonka avulla pääset lukemaan Lehtiluukussa olevia Fillarin numeroita. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Vanhin tarjolla oleva numero on 1/2007.